Welkom in onze webwinkel

Totalpartyshop

KVK nummer:   57755205
BTW nummer:  NL852722163B01
Bankrekening nr: NL67 RABO 0133 9338 30
Handelsnaam: Totalpartyshop

Adres gegevens:
 
Weerenweg 2-4
1161 AH
Zwanenburg
Tel: 020-4976355

Over totalpartyshop.nl

Totalpartyshop is een totaal leverancier van evenementen materialen gevestigd in de randstad, wij zijn flexibel en bieden onze zakelijke klanten meerde opties om door te groeien. Voor spoedgevallen kunt u ook in het weekend bij ons terecht!

Wij leveren onder andere aan instellingen, scholen, verhuurbedrijven en de horeca. Uiteraard is de particuliere markt voor bijvoorbeeld partytenten ook welkom om onze producten aan te schaffen of om zich te laten informeren over de aankoop die het best bij hun situatie past.

Onze web shop is opgebouwd uit de nodige knowhow en ervaring die door beide directeuren is opgedaan in de evenementenbranche.

Wij leveren zowel aan particulieren als de zakelijke markt. De zakelijke markt zullen we benaderen met interessante kortingen en toevoegingen om uw assortiment zo ruim mogelijk te kunnen opzetten en daarmee geen nee te hoeven zeggen tegen grote projecten.

Vraag ons naar de mogelijkheden, mochten we u nog niet benaderd hebben bel dan gerust 1 van onze medewerkers voor meer info.

 U bent van harte welkom om de producten vooraf te komen bekijken, of vraag een bezoek van ons aan u bedrijf aan.  Wij komen graag langs om u kennis te laten maken met onze materialen.

Onze voorraad is opgebouwd uit een verkoopassortiment welke aangevuld wordt met een verhuurassortiment, deze is alleen beschikbaar voor onze zakelijke klanten.

Mocht u materialen met spoed nodig hebben, dan bieden we meerdere opties:

  1. Spoedzending
  2. Levering door onze eigen chauffeurs
  3. Afhalen bij ons bedrijf

Mocht u met een probleem zitten, bel dan wij zijn flexibel met onze tijden! Onze klantenservice zit voor uw klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Wij zien uw bestelling graag tegemoet!

Met feestelijke groet,

Team Totalpartyshop.nl